Hjælp fra din havearkitekt 

 
Forestiller du dig en romantisk have med varierende haverum fyldt med blomstrende roser, flotte staudebede og hyggelige terrasser med læfyldte kroge til afslapning og samvær? Eller er det en have i balance med en rigdom af planter og levesteder som tiltrækker dyr og insekter, og som taler til alle dine sanser? Eller skal det være en have der er funktionel, stram og stilren i designet med rene linjer og enkelt plantevalg? Måske ønsker du en have der er let at passe og som tager sig smuk ud med minimalt arbejde?
 
Du har måske brug for et udefrakommende blik på din have fra en havearkitekt, og nogle gode råd til at komme videre med dit haveprojekt.
Måske har du bygget et nyt hus og skal have etableret en have, eller har en gammel have der trænger til en gennemgribende omlægning, hvor du ønsker en gennemarbejdet haveplan for hele haven. Eller også søger du hjælp til noget midt imellem.

Det vigtigste er, at vi sammen får lagt en plan for din have som fungerer for dig, og som bedst får dine havedrømme til at gå i opfyldelse.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helle Troelsen | Grønnegade 37, 5700 Svendborg - Denmark | Tlf.: 20597313