Mange har allerede taget hul på sommerferien, og jeg mangler endnu nogle dage, før jeg på mandag lukker for “butikken”. Jeg har i dette forår haft en af mine mest travle perioder, og glæder mig derfor til at trække stikket ud og lade batterierne op.

Jeg tager på ture ud i det danske land, men vil også bruge tid herhjemme i haven (i liggestolen tror jeg) og sammen med min familie og venner.

Haven er lukket for besøgende i juli måned

Mange har skrevet og ringet for at høre, om de i deres ferie må komme forbi og besøge haven. Jeg har venligt sagt nej, for når “man” trækker stikket ud, så skal der ikke ligge aftaler, der binder. Jeg beklager meget, men det er nødvendigt med en pause, hvor fokus er på familien, venner og mig selv.

Helt væk er jeg dog ikke

Jeg holder ferie fra på mandag og 3 uger frem. I er velkommen til at skrive til mig, hvis I har noget på hjerte. Men jeg vil nok ikke være så hurtig på tasterne, som jeg plejer at være. Sådan er det med ferie, og sådan skal det jo være.

Jeg holder også pause med at skrive artikler, men jeg kan nok ikke holde mig fra, at lægge lidt opslag op på de sociale medier – Instagram og Facebook. Så følg med der, hvis det skulle have interesse.

Åben Have i august og september

I juni måned var det nødvendigt med booking af billet til Åben Have. I august og september vil der ikke være behov for, at I booker billet, som situationen ser ud nu. Her må man gerne være 100 i haven på en gang, og så mange mennesker tror jeg nu alligevel ikke, at der vil møde op på samme tid.

Sker der ændringer på grund af Corona-situationen, så vil jeg naturligvis informere om det, også i min ferie, på hjemmesiden og i nyhedsbrevet.

I de sidste 2 weekender var vi oppe på ca. 700 besøgende i haven. Det var mange, men de fordelte sig også fint på de 4 dage.

Haveplaner og rådgivning

I forårs-sæsonen har jeg også været travlt optaget af at designe haver og yde haverådgivning. Efterårs-sæsonen er allerede booket godt op med haveplaner, haveskitser og inspirationsbesøg.

Går du med planer om, at jeg skal hjælpe dig med din have, så vil der være ventetid. Jeg har ikke mulighed for at nå at blive klar med flere haveplaner og haveskitser til efterårets anlæg. Men du er velkommen til at kontakte mig for en aftale, så vi sammen kan tage hul på forårets haveprojekter. Vær ude i god tid, for hurtigt er tiden her også knap.

Kan I have en rigtig dejlig og afslappende ferie. På gensyn, når solen i sensommeren sender sine gyldne stråler ned over landskaber og haver.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    september 5 @ 10:00 am - 5:00 pm
  2. Åben Have

    september 6 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.