KØR ENDELIG IKKE FORGÆVES

Date
jul, 12, 2020

Haven er lukket hele juli måned, og åbner først igen, når der holdes Åben Have den 8. og 9. august. Jeg kan erfare, at mange i disse dage kører forgæves, fordi de tror, at Troensehaven har åbent hver dag. Det er så ærgerligt, særligt når man kommer lang vejs fra. Selvom man dukker op, så er der altså ikke adgang til haven.

Der er intet at komme efter.

Køn er haven ikke. Lige nu rodes og regeres der, stauder klippes ned og andre graves op. Hækken klippes, og plænen er fyldt med afklip. Planteskolen er ryddet og alle stauder er stillet i halvskygge, så de er klar til august. Potter og haveredskaber ligger og flyder, og vi smider os også af og til så lange vi er på græsset, når vi trænger til et hvil.

Når vi er på ture ud i det danske land, er sønnerne hjemme og de roder mindst lige så meget. Sådan skal det være, når man holder ferie.

VI SES IGEN TIL AUGUST

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    september 5 @ 10:00 am - 5:00 pm
  2. Åben Have

    september 6 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.