Åben Have den 8. og 9. august

Date
jul, 31, 2020

Denne weekend skal jeg pille og nusse i haven, så den bliver fin til Åben Have den 8. og 9. august. De store staudebede er blevet beskåret, og ny frodighed er ved at vise sig igen. Georginebedet blomstrer, og køkkenhaven bugner af sommerblomster og grønsager. Roserne er igen så småt ved at remontere, så mon ikke at der også her er noget at kigge på.

I krukkerne blomstrer agapanthus på livet løs, og hortensiaer viser sig også lige nu fra sin bedste side. Hold op de er blevet store i år.

Det er ikke nødvendigt at booke billetter denne gang. Så mød bare op og bliv så længe I ønsker.

Lige lidt praktiske oplysninger

Parkering: Der kan blive ret pakket af biler i Grønnegade. Så prøv at finde en parkeringsplads lidt længere væk, og nyd gåturen gennem Troense og de smukke gader. Ved marinaen, når man lige ankommer til Troense, er der parkerings-muligheder, det samme gælder ved Valdemarslot. Gåturen til Troensehaven er ikke ret langt derfra.

Dyr i haven: Det er tilladt at tage sin hund med, hvis den holdes i snor, og i øvrigt kan forholde sig rolig, når Sofus (vores kat), høns og fasaner også kigger forbi.

Picnic: Det er tilladt at tage mad og drikke med i haven. Under de gamle æbletræer er der borde og stole, man kan sidde ved. Det er kun tilladt at spise medbragt mad her.

Kaffe og kage: Der kan købes friskbrygget kaffe og the og kølige drikke samt hjemmebagt kage. Det kan nydes ved de mange siddepladser rundt omkring i haven og i picnicområdet.

Plantesalg og andet: Plantesalget er fyldt op med stauder, prydgræsser og forskellige urter. Der er meget at vælge imellem, og naturligvis står jeg til rådighed for vejledning, når man skal vælge planter til sin have.

Selskab i haven: Ved middagstid (ca. klokken 12 – 13) lørdag den 8. august er der også et større selskab på besøg i haven. Så her er der mange mennesker. Vil man have mere fred og ro, så vælg at komme tidligere eller senere den dag.

Åbningstider: Haven åbner klokken 10.00 og lukker igen klokken 17.00

Entre: Entreprisen er 40,-. Børn under 18 år har gratis adgang.

Jeg glæder mig til at hilse på jer.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    september 5 @ 10:00 am - 5:00 pm
  2. Åben Have

    september 6 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.