Vi holder ferie

Date
jul, 05, 2021

Fra i dag og resten af juli måned holder jeg ferielukket. Det betyder dog ikke, at du ikke kan sende mails til mig. Men jeg vil nok ikke tjekke min mailbakke hver dag, for så holder man jo ikke helt ferie.

Jeg er tilbage igen på tegnestuen den 2. august, hvor jeg vil fordybe mig i at tegne haveplaner, forberede workshops og gøre haven og planteskolen klar til Åben Have den sidste weekend i august. Det kan du læse mere om her: https://troensehaven.dk/aaben-haven/

Men haven skal også nydes, for roserne blomstrer overdådigt i år, prydhaven er fyldt med skønne stauder og køkkenhaven er begyndt at levere den ene lækkerbisken efter den anden, så vi får tanket op på alle hylder; i maverne, mentalt, i dybfryseren, i krydderiskuffen og i tørrerummet.

Rigtig god sommer.

På gensyn i august

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Workshop i havedesign

    august 15 @ 9:00 am - 4:00 pm
  2. Åben Have

    august 27 @ 12:00 pm - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.