Haven er kun åben for besøgende under Åben Have

Date
mar, 08, 2023

Jeg får mange henvendelser fra foreninger, selskaber og privat personer som gerne vil lave aftale om at besøge min have. Det er overvældende med den store interesse for at se haven, og jeg er meget beæret over det.

Men jeg må desværre melde fra og henvise til datoerne for Åben Have. Der skal ikke gøres forskel på folk, hvor nogle får et ja, og andre får et nej. Desuden vil det optage min kalender i årets mest travle uger. Det tager tid at få besøg, for dagen skal sættes af, og haven skal gøres klar. Og så vil jeg være bundet af alle aftalerne, og kan ikke tage væk hjemmefra. Meget af min tid og opgaver ligger ude omkring i landet, hvor jeg besøger andres haver og giver rådgivning til havedesign.

Grønnegade, hvor min have ligger, er en smal gade med gamle historiske huse. Her er roligt og hyggeligt. Det skal vi værne om. Det belaster også byen og gaden med alt for meget trafik fra besøgende i haven. Derfor har jeg kun reserveret to Åben Have weekender i år til formålet. Her kommer der mange besøgende, så jeg har i samarbejde med kommunen og politiet lavet retningslinjer for trafik og parkering.

Jeg håber på forståelse, og at man vil planlægge sin tur til Troense på de datoer der er Åben Have. Her vil jeg glæde mig til at hilse på jer.

Man kan læse mere om Åben Have her: https://troensehaven.dk/aaben-haven/

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.