Bogudgivelser

Haven i Troense - i ledtog med naturen
 

Nu kan bogen om min have i Troense forudbestilles. Karen Syberg og jeg har skrevet bogen sammen, og Stuart McIntyre har fulgt haven over mere end et år og har gennemfotograferet den på alle årstider. Bogen er fyldt med de skønneste billeder.
Lindhardt og Ringhoff udgiver bogen, og kan forudbestilles her på hjemmesiden ved at sende en mail under "Kontakt". Skriv antal, navn og om du vil have bogen sendt. I så fald noter leveringsadresse, og du vil modtage bogen/bøgerne signeret af mig. 
Bogen forventes at udkomme i slutningen af oktober.
 
Pris: 399,-  + fragt.
 
Om bogen skriver forlaget:
"I Troense på Tåsinge ligger Helle Troelsens enestående have. I denne rigt illustrerede bog kommer læserne med på en havevandring, der strækker sig over et helt år. Resultatet er en både smuk og personlig bog, der viser en mageløs have både nyudsprungen og i høstfarver.

Haven i Troense er fyldt med konkrete og nyttige råd om gøremål i haven måned for måned, fra frø og til høst. Helle Troelsen fortæller om sine overvejelser, om alt fra plantevalg og farvesammensætninger over insekthoteller til behandlingen af jorden.

De praktiske råd flettes elegant sammen med Helle Troelsens sanselige og filosofiske betragtninger, erindringer om sin mormor og om meditationshaven, hvor sindet kan falde til ro.

Bevidstheden om vores egen natur og menneskets samhørighed med al anden natur gennemsyrer hele fortællingen, der er skrevet i samarbejde med journalist Karen Syberg.

Bogen er rigt illustreret med over 200 af Stuart McIntyres fantastiske fotografier".

 
 
Helle Troelsen | Grønnegade 37, SVENDBORG - Danmark | Tlf.: 20597317