Troensehaven er en enkeltmandsdrevet virksomhed som leverer haverådgivning til private haveejere, samt offentlige og private virksomheder.

Troensehaven værner om den enkeltes integritet, og derfor er jeg omhyggelig med at beskytte de personoplysninger, jeg har om dig. Jeg er forsigtig, når jeg håndterer dine personoplysninger, og du kan være sikker på, at behandling af personoplysninger kun foregår korrekt i henhold til gældende love og regler.

Hvad er en personoplysning?

Med personoplysninger menes alle former for oplysninger, som direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Eksempler på personoplysninger er: navn, adresse, telefonnummer, personnummer, billeder og lydoptagelser. Også krypterede oplysninger og forskellige former for elektroniske identiteter (fx IP-numre) er personoplysninger, hvis de kan knyttes til en person. Nogle almindelige eksempler er: at indsamle personoplysninger, at registrere og organisere dem i et kunderegister, at lagre dem fx i IT-systemer, at videregive dem til andre og at slette dem.

I forbindelse med en ordre anmoder Troensehaven alene om navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

Hvorfor indsamler Troensehaven oplysninger?

For at håndtere ordre/bestilling
Dine personoplysninger behandles primært for at håndtere din ordre/bestilling af ydelser hos Troensehaven. Jeg skal for eksempel kunne kontakte dig, modtage betaling og sende information om nødvendigt i forhold til den ydelse du har bestilt.

For at håndtere køb
Dine oplysninger anvendes også når jeg, i forbindelse med en opgave, har brug for dine kontaktoplysninger så jeg kan få fat på dig via mail eller telefon. 

Hvem indsamles personoplysningerne fra?
Personoplysningerne indsamles direkte fra dig, da du blev kunde, eller da du kontaktede Troensehaven.

Hvem deles personoplysningerne med?
Dine personoplysninger deles som udgangspunkt ikke med andre. Dog vil der i forbindelse med haveanlæg kunne være behov for at dele oplysning om navn og adresse med f.eks. anlægsgartnere, når der skal leveres varer eller løses en opgave. Dette foregår efter aftale med dig.

I tilfælde af arrangementer med flere deltagere, eksempelvis afholdelse af konferencer, hvor der er andre samarbejdspartnere ind over, vil der kunne udleveres navnelister. Det gælder for eksempel i forbindelse med overnatning på konferencesteder. 

Juridisk grundlag for håndtering af personoplysninger

Troensehaven gemmer de oplysninger, der er nødvendige til bogføring (fx alle ordrer, fakturaer og betalinger). Ifølge loven skal disse oplysninger gemmes i syv år.

For at undgå at behandle personoplysninger unødigt og uden grund sletter jeg regelmæssigt de personoplysninger, som ikke længere er nødvendige. Oplysningerne slettes efter ovenstående kriterier.

Når dine personoplysninger behandles af Troensehaven, har du følgende rettigheder

Du har ret til at få at vide, hvilke personoplysninger Troensehaven bruger om dig, og du kan bede mig om at få en kopi af dem.

Du har ret til at få fejlagtige personoplysninger om dig rettet. Hvis du er kunde hos Troensehaven, gør du det nemmest ved at kontakte Troensehaven via hjemmesidens kontaktformular. 

Du har ret til at bede Troensehaven om at slette dine personoplysninger (fx hvis vi ikke har grund til at behandle dem, eller hvis du ikke længere samtykker). Selvom du beder mig slette dine personoplysninger, kan det af og til være nødvendigt at gemme visse personoplysninger, fx når loven kræver det, eller hvis behandlingen er nødvendig for, at jeg kan forsvare eller gøre mine juridiske interesser gældende.

Du har ret til at protestere mod en bestemt behandling af dine personoplysninger og kræve, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, fx mens man venter på, at fejlagtige oplysninger kontrolleres og eventuelt korrigeres. Bemærk, at en begrænsning eller sletning af dine personoplysninger kan betyde, at jeg ikke har mulighed for at fuldføre mine forpligtelser over for dig.

Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et maskinlæsbart format og overføre dem til en anden persondataansvarlig, såkaldt dataportabilitet. Dette gælder kun personoplysninger, som du selv har givet mig, som behandles automatisk af mig, og som jeg behandler for at holde det, jeg har lovet i aftalen med dig, eller fordi du har givet dit samtykke til det.

Du har når som helst ret til at trække dit samtykke tilbage til behandlingen, som jeg foretager, fordi du har godkendt den. Det er vigtigt at vide, at hvis du fortryder et samtykke, gælder dette kun fremadrettet og ikke for behandling, som allerede er sket.

Troensehavens forpligtelser

Troensehavens forpligtelser er at være ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger og for at afgøre formålet med behandling af oplysningerne.

Kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller vil gøre brug af dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål om, hvordan Troensehaven behandler dine personoplysninger, eller hvis du vil gøre brug af de rettigheder, du har, når jeg behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte Troensehaven på telefon: 20597317, og på mail: troensehaven@gmail.com

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.