Det er altid en stor fornøjelse at dele haveglæden med andre. Derfor åbner vi tre weekender om året vores havelåge, og byder besøgende velkommen til Troensehaven.

Den sidste weekend i august afholdte vi åben have for sidste gang i 2021. Der var over 500 besøgende trods et omskifteligt vejr. Tusind tak til alle jer, der lagde vejen forbi Troensehaven.

Datoerne for Åben Have i 2022 er endnu ikke fastlagt. Der er meget der skal planlægges af forskellige arrangementer. Lige så snart jeg har styr på kalenderen, melder jeg datoerne ud her på bloggen og på de sociale medier Facebook og Instagram.

Rigtig mange private personer henvender sig dagligt til mig om muligheden for besøg på andre dage, end hvor der er Åben Have. Jeg må desværre altid sige nej. Ellers vil det binde mig til stedet, og at jeg hele tiden skal holde haven fin. Så er det svært både at arbejde på tegnestuen, nå mine opgaver og holde fri indimellem.

På gensyn til Åben Have i 2022

Se arrangement kalenderen her

Overnatning i Troense

Mange besøgende i Troensehaven vælger at gøre en længere tur ud af det, og tager en overnatning i Troense.

Troense er i sig selv en meget hyggelig og idyllisk landsby omgivet af Svendborg Sund og med Valdemar Slot i udkanten. 

Da Troense er et attraktivt udflugtsmål, er der flere muligheder for overnatning. Hotel Troense ligger lige ved marinaen og med udsigt over Svendborgsund og Thurø.

Flere private har åbnet Bed and Breakfast og jeg må sige, at standarden er høj. Jeg har erfaring for, at man skal være ude i god tid, særligt hvis man skal sikre sig en seng i højsæsonen.

Her er mulighederne:

Troense Bed and Breakfast

Kathrines Bed & Breakfast

Teglgaarden Bed & Breakfast

Hotel Troense

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.