Det er altid en stor fornøjelse at dele haveglæden med andre. Derfor åbner vi vores havelåge, og vil igen byde besøgende velkommen til Åben Have den sidste weekend i august.

Datoerne for Åben Have i august er:

27. august klokken 12.00 – 17.00 og 28. – 29. august fra klokken 10 – 17

Her vil I kunne se georginerne i blomst sammen med kæmpeverbenaer, blomstrende bede med sensommerstauder, remonterende roser, græsser og buske blande sig mellem hinanden i et harmonisk hele.

Køkkenhaven bugner af grøntsager og sommerblomster, så det er svært at komme frem langs med de smalle stier mellem højbedene.

I år vil jeg også vise nye projekter frem, som jeg har brugt foråret og sommeren på at anlægge. I denne sæson er det den nye Hobbyhave der er ved at blive anlagt. Der mangler stadig lidt, før den kan siges at være færdig.

Plantesalget vil være åbent, hvor man kan købe stauder, græsser og urter, der er aktuel for august og sensommeren. Og så har jeg støvsuget markedet for fine kurve, krukker, containere og andet haveguf.

Der vil igen blive solgt kaffe og hjemmebagt kage, som kan nydes i picnicområdet under de gamle æbletræer eller ved en af de mange små opholdssteder i haven.

Reserver allerede nu tidspunktet i kalenderen. Det er nemlig desværre ikke muligt, at besøge haven udenfor de fastlagte weekender.

Entré: 50,- (Mindre børn har gratis adgang)

Se arrangement kalenderen her

Overnatning i Troense

Mange besøgende i Troensehaven vælger at gøre en længere tur ud af det, og tager en overnatning i Troense.

Troense er i sig selv en meget hyggelig og idyllisk landsby omgivet af Svendborg Sund og med Valdemar Slot i udkanten. 

Da Troense er et attraktivt udflugtsmål, er der flere muligheder for overnatning. Hotel Troense ligger lige ved marinaen og med udsigt over Svendborgsund og Thurø.

Flere private har åbnet Bed and Breakfast og jeg må sige, at standarden er høj. Jeg har erfaring for, at man skal være ude i god tid, særligt hvis man skal sikre sig en seng i højsæsonen.

Her er mulighederne:

Troense Bed and Breakfast

Kathrines Bed & Breakfast

Teglgaarden Bed & Breakfast

Hotel Troense

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Workshop i havedesign

    august 15 @ 9:00 am - 4:00 pm
  2. Åben Have

    august 27 @ 12:00 pm - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.