Arrangementer / Kurser og workshops

Kurser og workshops

Kurser og workshops på matriklen i Troense
 
I smukke og inspirerende omgivelser arrangeres kurser og workshops på matriklen i Troense. Her gøres temaet mere nærværende gennem konkrete og sanselige oplevelser med udgangspunkt i inspirationshavens elementer. 
 

 

Workshop - design din egen have

 
Indhold:
Du har et område i haven, som trænger til en "make-over". Det drejer sig måske om forhaven, et område omkring terrassen, køkkenhaven, eller design af bede med specifikke ønsker til plantesammensætninger og farvevalg.
 
Workshoppen foregår som en vekselvirkning mellem oplæg om grundlæggende principper i design og anlæg af haven, arbejde med eget haveprojekt og deling af dit haveprojekt med resten af holdet - til fælles inspiration.
 
Du medbringer selv en tegning eller fotos over det område i haven, du ønsker at ændre. Det vil hjælpe dig i processen, hvis du har så mange oplysninger med som muligt, f.eks. konkrete mål, placering af stationære elementer såsom bygninger, træer, hegn m.v.
 
Workshoppen foregår på matriklen i Troense. Inspirationshaven er lige udenfor døren, og den kan bruges undervejs til at få inspiration, åbne sanserne og fordybe sig i havedrømme, - for dig selv eller sammen med andre.
 
I kursuslokalet står materialer til rådighed; skitsepapir, farveblyanter, bøger til inspiration. Jeg vil følge dit projekt undervejs på workshoppen, og vil give inspiration, råd og vejledning.
 
Der er fuld forplejning under workshoppen.
 
Når dagen er omme skulle du gerne være sprængfyldt af inspiration og energi til at føre dit haveprojekt ud i livet. Du har skitser med hjem og eventuelt med ideer til planter og materialevalg.
 
Deltagere:
Der er plads til mellem 8 deltagere.
 
Dato og tidspunkt:
Fredag den 12. juni fra 9.00 - 16.00 (Første hold - er fuld booket)
Fredag den 14. august fra 9.00 - 16.00 (Andet hold - endnu et par ledige pladser) 
 
Pris:
1400,- pr. person incl. forplejning.
 
Tilmelding:
Du kan tilmelde dig på Troensehavens hjemmeside under fanebladet "Kontakt".
Du noterer navn, adresse, antal personer og den valgte dato for workshop.
 
 
Efter bekræftelse på tilmeldingen modtager du et program for dagen.
 
 
 
Helle Troelsen | Grønnegade 37, Svendborg - Danmark | Tlf.: 20597317