Vil du læse om roserne i Troensehaven og få tips og tricks til at få struttende og sunde roser som vokser sig så store som rosentræer? I artiklen i Havefolket.com skriver jeg også om bæredygtig vanding af roser, hvor du både sparer tid og vand og holder roserne forsynede gennem tørken. 

Læs mere her:

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    juni 18 @ 12:00 pm - 5:00 pm
  2. Åben Have

    juni 19 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.