Vil du læse om roserne i Troensehaven og få tips og tricks til at få struttende og sunde roser som vokser sig så store som rosentræer? I artiklen i Havefolket.com skriver jeg også om bæredygtig vanding af roser, hvor du både sparer tid og vand og holder roserne forsynede gennem tørken. 

Læs mere her:

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.