Det er havesæson hele året

Date
okt, 29, 2018

Lindhardt og Ringhof har et magasin Forlagsliv.dk, hvor de lægger artikler op om nye bøger og aktuelle emner fra forfattere. I forbindelse med bogen Haven i Troense, bringer de en artikel fra et interview om årstiden. Læs med her:

november 11, 2018

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. CPHgarden

    juni 30 @ 10:00 am - juli 3 @ 5:00 pm
  2. Workshop i havedesign

    juli 31 @ 9:00 am - 3:30 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.