Bestilling af havekonsulent til forårets haveprojekter

Date
okt, 27, 2017

Går du allerede nu med planer om nye haveprojekter til foråret, og har du brug for et udefrakommende blik fra en kyndig havekonsulent, – så er det en god idé at være i god tid med at booke tid i kalenderen. Foråret er en travl tid for både haveejere og havekonsulenter. Send mig en forespørgsel, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Mail: troensehaven@gmail.com
Mobil: 20597317

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.