Gæsteskribent på Havefolket.com

Date
feb, 14, 2018

I 2018 er jeg gæsteskribent for net-magasinet Havefolket.com. En gang om måneden vil jeg lave en artikel om årets gang i haven, spændende haveprojekter, jeg er involveret i, og inspirerende haver, som jeg besøger i løbet af året.  Du er velkommen til at kigge med her.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    juni 18 @ 12:00 pm - 5:00 pm
  2. Åben Have

    juni 19 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.