Vinterhaven behøver ikke at være kedelig

Date
jan, 02, 2019

Den 1. januar 2019 debuterede jeg med en artikel i Jysk Fynske mediers 13 dagblade. Her vil jeg levere artikler en gang om måneden omhandlende årets gang i haven, tips og tricks til havearbejdet, og hvad der ellers byder sig af spændende temaer i løbet af året.  Den første artikel handler om vinterhaven. Det er nemlig nu du skal ud og se haven efter i sømmene, for her træder linjer og strukturer så tydeligt frem. I artiklen får du tips til, hvordan du skaber en smuk vinterhave.  https://www.fyens.dk/livsstil/Haven-Vinterhaven-behoever-ikke-vaere-kedelig/artikel/3310137

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    maj 14 @ 12:00 pm - 5:00 pm
  2. Åben Have

    maj 15 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.