Et lyspunkt i denne svære “Corona-tid”

Date
mar, 13, 2020

En helt særlig følelse har jeg i kroppen for tiden. Foråret giver normalt drømmene energi, og haveglæden spirer lystigt. Men den er erstattet af en dyne af alvor, der minder mig om, at vi må tage vare på det smukke liv vi har ved at stå sammen – hver for sig, og vise samfundssind i denne dystre “Corona-tid”.

Jeg trøster mig med, at det også er havetid, for derude spirer det, foråret buldrer frem, som om intet er sket. Det gør blæsten også for det meste – måske et tegn på den tilstand mange af os er i.
Ude i haven kan vi ikke smitte hinanden. Her er luft omkring os. Jorden, duftene, lydene og alt det dejlige giver os energi og virkelyst. Her finder jeg trøst og glæde.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.