Luk op for vandtilførsel til regnvandsbeholderen

Date
mar, 13, 2020

Der kommer meget vand ned fra oven, og det er da bare med at gemme lidt af det til senere brug, når der er rigeligt brug for det.

Jeg tømte min regnvandsbeholder, da det ifølge kalenderen blev vinter. Så var jeg sikker på, at det ikke frøs til is derinde med risiko for, at tønden ville frostsprænge.

Men det er der vist ingen fare for længere. Så nu tappes der lystigt fra taget af annekset, og jeg slår den først fra igen, når den inden længe bliver fyldt op.

Det kalkfrie vand er tilmed rigtig godt, når de små spirer skal vandes. Men husk at temperere vandet, inden det bruges, så spirerne ikke får et kuldechok.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.