Så bladgrønt i køkkenhaven nu, som kan spises i år

Date
sep, 20, 2020

Det bedste er at høste frisk grønt til salaten. Du kan stadig nå at så rucula og andre hurtigtudviklende salattyper, så du kan nå at få fornøjelse af dem allerede i år. 

Jeg har snydt lidt og har i august forspiret salat, der nu er klar til at blive priklet ud i køkkenhaven.

Ellers kan der nu sås spinat og rucula – både den vilde type og salatsennep. De japanske bladgrønsager pak choi, mizuna og tat soi kan også nå at udvikle små lækre, sprøde blade der er gode i wokretter.  

De fleste japanske bladgrønsager kan godt overvintre, hvis vinteren altså er mild. Så giver de små blade i det tidlige forår.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.