Den gule farve, vi ofte forbinder med påske, indgår i ugens buket hos de smukke ranunkler. Nu står vi på spring til foråret, og snart vælter det op med blomster, og knopperne på træer og buske brister. Det hele bliver lysegrønt og frodigt. Græsset begynder at gro, og man skal ud med plæneklipperen for første gang. Der er ikke noget så skønt som første gang at man dufter nyslået græs.

Det er denne stemning af spirende forår, som har givet inspiration til ugens buket. Jeg hygger mig med at finde sjove vaser, hvor denne med de store reagensglas placeret i et stativ, giver et svævende og drømmende udtryk, som når forårsfornemmelser kildrer så skønt i maven.  Den har jeg fundet på nettet.

Det har jeg brugt til buketten

Gule og orange ranunkler

Fladaks

Fyldte matrem (Tanacetum parthenium)

Kirsebærgrene i knop

marts 29, 2021

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.