Vær i god tid med booking af haverådgivning

Date
feb, 24, 2023

Haven er blevet et fristed for mange af os. Her lader vi op, lader os inspirere og lever et sundere liv fysisk og mentalt. Heldigvis har mange fået øjnene op for dette. Lige nu er der godt gang i havefolk, kan jeg konstatere.

Næsten hver dag får jeg henvendelser fra haveejere med forespørgsel om rådgivning til havens design og anlæg. For nu kommer foråret, og så skal man i haven. Det kribler i fingrene og kroppen for at komme i gang med at realisere ideer og drømme. Hvor skal man starte, og hvor skal man slutte? Det søger man råd til hos bl.a. mig.

Jeg har rigtig travlt med at løse de opgaver, der blev igangsat sidste år, og jeg er slet ikke i mål. Derfor er det praktisk umuligt at påbegynde flere nye større designopgaver med forventet levering på denne side af sommerferien. Der er dog mulighed for at booke mig til et inspirationsbesøg, og så tage den derfra og vurdere, om der er behov for mere. Se beskrivelse her: https://troensehaven.dk/private-haver/

Men ved du allerede nu, at Troensehaven skal løse en større designopgave for dig, f.eks. en haveskitse, haveplan-light eller fuld haveplan, så vil det være en god idé at kontakte mig i god tid. Det vil være muligt at mødes i foråret hjemme hos dig og afklare opgavens omfang, og jeg kan give her og nu rådgivning, så du kan komme i gang.

Du er velkommen til at kontakte mig via mail eller telefon. https://troensehaven.dk/kontakt/

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.