Velkommen til min nye hjemmeside

Date
Feb, 13, 2020

Jeg håber, at du kan lide den, og kan finde rundt i den.

I denne nye version får mine blogindlæg en mere central plads på hjemmesiden. Jeg vil løbende lægge nye artikler op, og jeg vil samtidig binde dem sammen med opslag på de sociale medier, så du også kan følge med der.

Tilmeld jer nyhedsbrevet

Endnu lettere vil det være, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. På den måde kan du være på forkant med de aktuelle events i Troensehaven, nye blogindlæg eller hvad jeg nu finder på at skrive om.

Jeg satser på at udkomme med et nyhedsbrev cirka en gang om måneden.

Nederst på sitet kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

Jeg glæder mig til at gøre Troensehaven endnu mere levende. Men det rigtige liv leves nu engang derude i haverne, og det er det jeg vil skildre gennem bloggen og nyhedsbrevene.

February 12, 2020
February 14, 2020

Helle Troelsen

6 Comments

 1. Reply

  Hanne Hansen

  February 13, 2020

  Glæder mig til at følge med i dit haveliv. Dinne opslag er altid ladet med godt humør og gode tips 🌱💚🌱

  • Reply

   Helle Troelsen

   February 13, 2020

   Tusind tak, Hanne. Man kan jo kun blive glad i låget af haven og alt det der følger med. Jeg skal gøre mit bedste for at levere “glade” artikler og dejlige billeder. Mvh Helle

 2. Reply

  Jytte Rasmussen

  February 13, 2020

  Tillykke med den nye hjemmeside 💐 Flot.

  Jeg glæder mig til at læse dine indlæg, og følge havens gang hos dig.
  Mvh Jytte

  • Reply

   Helle Troelsen

   February 13, 2020

   Tak skal du have, Jytte. Jeg skal gøre mit bedste og håber at den vil leve op til det hele. Mvh Helle

 3. Reply

  Kare Bach

  February 13, 2020

  Tillykke med Din nye hjemmeside.
  Jeg har for ca en måned side købt Din dejlige bog, Haven i Troense og ja jeg nyder den meget. Jeg nyder meg t alle billeder og elsker at surfe rundt på nettet også , og nu kommer tiden snart hvor vi skal i haven.
  Jeg glæder mig , god ide det med at prøveforspire lidt hengemte frø. Når jeg nu har muligheden : A apropos forspiring: må jeg spørge Dig ? Er Verbena Bonariensis en kuldekimær. Jeg er fuldstændig vild med denne plante , forrige år havde jeg en enkel i en potte , indkøbt i den lokale brugs , og jeg var så heldig
  at den overlevede den milde vinter og kom igen i foråret. Denne vinter som jo nærmest ikke har været vinter hr jeg så ladet den stå meeeen det er nok for meget at ønske. Taknemlig for hvis Du har tid at give mig et lille svar.Tusind tak Karen Bach, email karenbach@hotmail.dk

  • Reply

   Helle Troelsen

   February 13, 2020

   Kære Karen

   Tusind tak for dine søde ord om bogen og hjemmesiden. Og til dit spørgsmål, så kan jeg kun sige ja. Det er en kuldekimer. Husk at den skal sås i overfladen af jorden, for den er også lysspirende. Held og lykke med det
   Mvh helle

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere og til offentlige og private virksomheder i hele landet som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
 1. Åben Have

  April 19 @ 10:00 am - 5:00 pm
 2. Åben Have

  May 16 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.