Video af haven en morgenstund

Date
apr, 20, 2020

I går skulle jeg have haft Åben Have. Men på grund af Coronakrisen, så blev det aflyst. Jeg er blevet opfordret til at lægge lidt videoer af haven op her på min hjemmeside, og jeg har valgt denne fra tidligt i morges, hvor Henry fulgte mig rundt på min morgentur. Det var endnu en morgen med let frost, og der er blomster i kirsebær og blommetræerne. Håber ikke at det går ud over frugtsætningen. I ledes over på min facebookside for at se videoen. https://www.facebook.com/troensehaven/videos/854847965030433/?t=3

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Workshop i havedesign

    august 15 @ 9:00 am - 4:00 pm
  2. Åben Have

    august 27 @ 12:00 pm - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.