Nogle gange er de mest enkle buketter de smukkeste. Især når de arrangeres i en vase, der i sig selv er en dekoration.

Når jeg binder buketter, sætter den rigtige vase prikken over i-et. For eksempel synes jeg, at farvestrålende og lidt vilde grøftekantsbuketter tager sig smukkest ud i en vase, der er rustik og enkel. Derfor finder jeg for eksempel gamle lerkrukker frem, kander i keramik eller henkogningsglas.

I dag har vasen bestemt buketten for mig. Jeg købte denne vase, fordi jeg kunne se for mig, at den skulle fyldes med hvide blomster. En sommerbuket af margueritter, roser med store, fede hvide blomsterhovedet eller som denne buket af lette hvide skærme fra sødskærm sat sammen med sent blomstrende tulipaner ”Mount Tacoma”. Sidst i maj måned vil jeg fylde den med pæoner i hvide og gule farver af sorten ”Primevere”.

maj 26, 2020

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.