Jeg har ikke altid haft mine kålplanter for mig selv. Hønsene og fasanerne spiser dem hurtigere end de kan nå at vokse op. Og kålsommerfuglen lægger sine æg under bladene, så de bliver rippet, hvis ikke jeg er over dem.

Jeg vil gerne have kålene for mig selv, så derfor bygger jeg et telt af bambuspinde stukket i jorden omkring kålplanterne og placerer små lerpotter på toppen. Henover trækker jeg et bionet/insektnet, der beskytter mod udefrakommende trusler. Det er så fintmasket, at det holder selv små fluer ude fra teltet. 

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    juni 18 @ 12:00 pm - 5:00 pm
  2. Åben Have

    juni 19 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.