En strittende buket sommerblomster

Date
aug, 18, 2020

Der findes de lave, tætte buketter og de høje, strittende buketter. Denne gang har jeg kreeret en høj, strittende buket i en lav vase. Hvis blomsterne skulle stå i vasen af egen kraft, ville de vælte ud over kanten. Blomsterstilkene er så lange, at det ikke vil kunne holde særlig godt på dem med oasis, særligt når jeg bruger tunge blomster som georginer. Derfor har jeg brugt et andet trick til at holde blomsterne på plads, nemlig et stykke kyllingenet, der formes til at danne en halvkugle i bunden af vasen. Blomsterne stikkes i hullerne, og vil således fordele sig fint med en pæn afstand mellem hinanden, så buketten bliver luftig og fint arrangeret.

Til buketten er brugt:

Solsikke ”Vanilla ice”

Hvide og lysegule georginer

Hvid fredløs

Kæmpeverbena

Løv fra violfrøstjerne

Rosa brudeslør

Ranker af bordeaux dobbeltblomstrende klematis

Hvid et-årig skabiose

Hvid staudelathyrus

Fontænegræs

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.