Buket med lyse, gule og laksefarvede sommerblomster

Date
sep, 07, 2020

Køkkenhaven bugner stadig af skønne sommerblomster. Dagene er begyndt at blive kortere, luften bliver køligere og blomsterne sætter frø. Det er med at nyde den næste måneds tid, for snart kan vi ikke trække den længere med overdådige buketter. Der er endnu en masse muligheder for at sammensætte buketter i lige de farver, der klæder hinanden.  I denne uge har jeg ladet den orangefarvede amarant være udgangspunktet for sammensætningen af blomster til denne buket.

Jeg holder meget af de hængende haler fra rævehale amarant. Det kan være svært at binde buketter med dem, for bliver halerne for lange, så er det svært at håndtere dem i en buket. Jeg har plukket nogle stilke fra en ikke helt udvokset amarant.

Til buketten er brugt:

Sommerasters ” King size salmon”

Zinnia ”Salmon Queen”

Sommerfloks ”Blushing Bride”

Stor evighedsblomst ”Salmon rose”

Håret solhat ”Sahara”

Solsikke ”Vanilla ice”

Fontænegræs

Sommerlevkøj

Stilk med umodne brombær

Frøstanden fra høstanemone – der ligner perler på stilke

september 7, 2020
september 7, 2020

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.