Søger du hjælp til haven?

Date
sep, 08, 2020

For tiden får jeg mange henvendelser fra haveejere, der ønsker min rådgivning i forbindelse med havedesign til efterårets anlæg. Jeg vil mægtig gerne hjælpe med, at det bliver så vellykket som muligt fra starten.

Men jeg har enormt travlt, og er stort set booket op indtil jul. Jeg har kun mulighed for at komme på besøg og se haverne og møde folkene bag, for at kunne udarbejde havedesigns og tegne skitser og lave haveplaner til forårets anlæg.

Situationen er sådan, at når foråret er kommet, så bliver jeg hurtigt booket op og vil så kun løse opgaver til efterårets anlæg.

– går du med tanker om at få hjælp fra mig, så er det en VÆLDIG GOD IDÉ at kontakte mig i god tid.

Jeg yder rådgivning i hele landet, og planlægger besøgene efter, at de samles på samme dag. Når jeg ved, at der er flere opgaver i et givent område – f.eks. Nordjylland eller Sydsjælland, så melder jeg det ud på de sociale medier, i nyhedsbrevet og her på hjemmesiden. Så hold øje, eller vær en af de første til at “sætte dig” på en dato.

Læs mere om mine ydelser her: https://troensehaven.dk/private-haver/

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.