Plant en ny generation jordbærplanter

Date
sep, 28, 2020

Jordbærplanterne sætter lange sideskud med små jordbærplanter. Hos mig slår de rod lige der, hvor jeg i starten af oktober vil sætte hvidløg. Så nu graver jeg dem op, deler dem fra moderplanten og planter dem et nyt sted, hvor jeg vil forny jordbærbedet.

Jordbærplanter holder cirka 3 år, hvor de bærer mange og flotte bær. Derefter falder både kvaliteten og antallet af jordbær. Jeg har nogle gamle planter, som jeg nu kasserer, og planter de nye et andet sted i køkkenhaven.

De vil nå at etablere sig inden vinter og give bær næste år.

september 28, 2020

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.