Er juleønsket klar?

Date
dec, 07, 2020

Hvad du ønsker skal du få……..

I disse dage fungerer tegnestuen som pakkekontor, for bestillinger på bogen Haven i Troense drysser ind.

Jeg er også godt i gang med at lave personlige gavekort til at få udført haveskitser og inspirationsbesøg, plantelister og designs af spændende bede, samt gavekort til brug i pop-up planteskolen under Åben Have. Her vil jeg nemlig sælge skønne stauder, græsser og urter, kurve og krukker samt andre lækre ting til haven.

Postmand Per har vældig travlt op til jul. Så skal du opfylde et juleønske hos en kær person, og nå at have en bestilling med, så vær ude i god tid. Sidste år var der nemlig lidt stress på op til jul for at få gaver frem rettidigt, så de kunne komme under træet juleaften.

Her kan du læse om bogen: https://troensehaven.dk/bogudgivelser/

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.