Jeg har lige sendt en bestilling afsted til et firma fra Sverige – Unikdesign, der blandt andet producerer ting til haven i cortensstål. De har et koncept, hvor de kun producerer produkter i det antal, der er forudbestillinger på.

Det betyder, at jeg skal være ude i god tid, hvis jeg skal nå at få leveret til Åben Have i år, hvor jeg har en pop-up planteskole.

Sidste år var der rift efter bestemte produkter, og de blev derfor hurtigt udsolgt. Derfor vil jeg med dette opslag give mulighed for, at I kan forudbestille hos mig, og jeg vil forsøge at få tingene produceret og leveret inden maj, hvor den første Åben Have løber af stablen den 14 – 16. maj. Ellers vil det være muligt at afhente dem efter aftale og tidligere end midt i maj.

Jeg sender ikke ud med fragt. Det er selvhentning.

Følgende produkter får jeg hjem:

Dette sæt med bakkeborde kan købes samlet eller enkeltvis. På billedet til venstre ses de tre størrelser, hvor de to mindste bruges som bakker til potter. Det største bruges som bord. Det er fint at stille dem sammen, men kan også bruges adskilt.

På billedet til højre bliver de to mindste brugt som bakker til juledekorationer med mos, hyacinter og små juletræer. Mulighederne er uendelige. Man kan også bruge bakkerne særskilt, og ikke købe piedestalerne (“bordbenene”) med. Og man kan vælge alene at bruge dem som borde. De er vendbare og har således to funktioner. (Juletræer og det andet er i privat eje, og vil ikke blive til salg)

Priser:

Bakker fås i størrelser 30x6cmH, 40x6cmH, 50x6cmH og koster hhv. 225,- 325,- og 425,-

Piedestaler fås i tre størrelser, der passer til bakkerne D25/H35, D30/H45 og D35/H55. De koster hhv. 275,- 375,- og 475.

Hele sættet med 3 bakker og 3 piedestaler koster 1950,-

Her har jeg brugt den store bakke som bordplade over en træstub. Ovenpå er placeret en mindre bakke som har fået en fod, der giver den et andet udtryk og funktionalitet. De små ben er fine, når bakkerne stilles på havebordet som en fin dekoration med opsats. I foråret er det perlehyacinter og små botaniske tulipaner, i sommeren er det violer, lave prydgræsser og pletter i luften, jeg har haft stående i bakken med opsats under.

Priser:

Opsatser til bakkerne fås i størrelser på 28x7cmH, 38x7cmH og 48x7cmH. De koster hhv. 325,- 425,- og 525,-

I vinduet står en rustik lysestage, som jeg får i to udgaver og størrelser. Stilen er så fin og samtidig rå. Jeg har den stående i stuen, men har også et par stykker i drivhuset.

Priser:

Lysestagen i vinduet har en størrelse på 12x16x8cmH. Den har et spyd som stikkes i lyset lidt ligesom spyd i en adventskrans, blot mere robust. Den koster 350,- og vil også få en mindre til 250,-.

I en aflang container af cortensstål har jeg plantet mexikansk bakkestjerne. I andre har jeg med succes dyrket prydgræsser såsom sesleria nitida med de søde små hvide aks samt brudeslør. Det er så fint at plante yndige blomster i rå beholdere.

Priser:

Man kan få beholderne i størrelserne 40x10x10LBH, 50x10x10LBH og 60x10x10LBH. De koster hhv. 275,- 325,- og 375,-

Sådan bestiller du

Hvis du gerne vil reservere nogle af produkterne, så sender du mig en mail og jeg vil bestille. Skal de leveres i marts/april, så skal de bestilles nu (januar). Ellers er der levering med ugers mellemrum fra maj og gennem sommeren. Betaling for produkterne skal ske, når jeg bekræfter bestillingen og kan sætte produktionen i gang.

Du kan skrive til mig på mail-adressen troensehaven@gmail.com

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. Åben Have

    maj 14 @ 12:00 pm - 5:00 pm
  2. Åben Have

    maj 15 @ 10:00 am - 5:00 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.