Denne adventskrans ser næsten ud som om at den svæver. Den er bundet på en jernring på fødder, der krydses over hinanden, så de gemmes væk. En svævende adventskrans skal have et let udtryk og bindes løst, dvs. at der ikke bruges så mange materialer. Kransen må ikke blive tyk og kompakt.

Bunden af kransen består af små grene af mistelten. De er bundet fast omkring jernringen, der forinden er omviklet af floratape, der camouflerer og stabiliserer kransen, når der bindes tyndt. Dernæst samles små buketter bestående af f.eks. blød ene, tørret brudeslør og hortensia eller thuja, russisk mandstro og hasselkvist. Fidusen er, at der i hver buket skal være et grønt-, et blomstrende- og et rustikt materiale.

Det har jeg brugt til adventskransen

Mistelten med bær

Blød ene

Thuja

Taks

Hortensia – 2 forskellige sorter

Evighedsblomst

Tørret brudeslør

Små hasselkviste med rakler

Vindheks

4 hånddyppede lys

Ståltråd

Floratape

Jernring med ben og lysholdere

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.