Vær i god tid med bestilling af haverådgivning

Date
jan, 09, 2022

En ny havesæson er hastigt på vej, og det er lig med travlhed her hos mig. Mange har allerede booket mig til at designe deres have, og flere må vente tålmodigt på, at haveplanen bliver klar.

Går du med tanker om, at jeg skal hjælpe dig med et design af din have, så skal du være ude i god tid, for køen er lang.

Jeg kan ikke nå at blive færdig med flere haveplaner på denne side af sommerferien, end dem jeg allerede har lavet aftaler om. Der kan dog bookes inspirationsbesøg og aftaler om opstartsbesøg på haveplaner og haveskitser, der skal være klar til efterårets anlæg.

Under et opstartsbesøg vil jeg kunne give her og nu rådgivning frem mod at haveplanen ligger klar. Det kan f.eks. være ideer til placering af indkørsel, carport eller haveskur, eller klargøring og sanering af haven forud for en større omlægning.

Du kan læse mere om mine ydelser her: https://troensehaven.dk/private-haver/

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.