Så er det endelig officielt

Date
feb, 02, 2022

Jeg er glad og beæret over, at jeg i samarbejde med Danske Havecentre og anlægsgartner Stougaard Anlæg og Pleje skal designe en af de 8 showhaver på CPHgarden 2022. Det er en spændende udfordring at designe en have på få kvadratmeter, som gerne skulle kunne (næsten) det hele.

Jeg glæder mig til at vise den frem, og forhåbentlig møde dig en af dagene på CPHgarden. Det er et stort arbejde at forberede og bygge en showhave op, så jeg har reduceret Åben Have arrangementerne i Troense i år. I stedet må du tage til Ballerup og se “min” lille pop-up have der, og opleve Danmarks største havefest. Der er meget spændende på programmet.

Det er Haveselskabet der står bag CPHgarden, som afholdes fra den 30. juni til den 3. juli. Billetter er til salg nu. Du kan læse mere om CPHgarden og bestil billet her: https://cphgarden.dk/

Jeg glæder mig over at samarbejde med Danske Havecentre, der er den danske brancheorganisation for havecentre og planteskoler. Læs mere om dem her: https://www.danskehavecentre.dk/om-danske-havecentre

Sammen med anlægsgartner og stifter af Stougaard Anlæg og Pleje – Tobias Stougaard er vi i fuld gang med at få detaljerne på plads til den store opgave med showhaven. Det kræver kreativitet, påhitsomhed, sublime materialer og ikke mindst godt håndværk at stable en have på benene på få dage, så den fremstår flot og indbydende. Du kan læse mere om Stougaard Anlæg og Pleje her: https://www.stougaardaps.dk/

Helle Troelsen

2 Comments

 1. Svar

  Ene Hougaard

  februar 3, 2022

  Kære Helle.
  Stort TILLYKKE med at du skal anlægge en showhave på CPH Garden i år. Det fortjener du ! Den bliver garanteret smuk og inspirerende. De bedste hilsner Ene

  • Svar

   Helle Troelsen

   februar 4, 2022

   Kære Ene
   Tusind tak skal du have. Det er og bliver et stort arbejde i løbet af foråret og sommeren, så derfor skruer jeg ned for antallet af Åben Have.
   Så må folk tage til CPHgarden i København i stedet for og se min lille pop-up have der.

   Mange hilsner fra Helle

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.