Det der er mest af i haven

Date
maj, 30, 2022

Når man tager et øjebliksbillede af min have lige nu, så er der masser af blå knopurt, prydløg, selvsåede, lyserøde akelejer, biskophat og dagpragtstjerner, som begge sår sig overalt og er umulige at slippe af med. Men de er alle sammen så yndige og passer så fint sammen, at de indgår i denne buket.

I sidste weekend holdt jeg Åben Have og fyldte bordene med buketter med disse blomster, for ligegyldigt hvor mange jeg plukkede, kunne man ikke se, at der var taget noget fra haven. Nogle vil måske kalde dem for ukrudt. Men uanset hvad, så er det en skøn, befriende følelse at kunne plukke løs uden bekymring for, om haven står bar og kedelig tilbage.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.