Rosa pæoner har dannet inspiration til denne buket, der er holdt i forskellige rosa nuancer fra den lyse gammelrosa slangeurt til den mørkere silkepæon ”Karl Rosenfield” og den meget mørke stjerneskærm ”Burgundy Manor”. Der er blandet lidt hvidt i for at danne luft og lys mellem de rosa farver.

En klassiker i Cottage-haven er riddersporer, derfor har jeg revet mig og plukket de to udsprungne blomster hos sorten ”Galahad”. Helt revet mig har jeg ikke, for den har et rigtig godt vækstår i år og har sat en masse blomsterstængler. Den blomstrer længe, og man kan endda få en ekstra blomstring i sensommeren, hvis den klippes ned efter afblomstring.

Det har jeg brugt i buketten

Silkepæoner ”Bowl of beauty”, Karl Rosenfield” og “Edulis superba”

Bonderose “Rosa plena”

Rose “Gertrude Jekyll”

Stor pimpinelle rosea

Stjerneskærm ”Burgundy Manor”

Slangeurt

Hvid jakobsstige

Ridderspore ”Galahad”

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer
  1. CPHgarden

    juni 30 @ 10:00 am - juli 3 @ 5:00 pm
  2. Workshop i havedesign

    juli 31 @ 9:00 am - 3:30 pm

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.