Rosa pæoner har dannet inspiration til denne buket, der er holdt i forskellige rosa nuancer fra den lyse gammelrosa slangeurt til den mørkere silkepæon ”Karl Rosenfield” og den meget mørke stjerneskærm ”Burgundy Manor”. Der er blandet lidt hvidt i for at danne luft og lys mellem de rosa farver.

En klassiker i Cottage-haven er riddersporer, derfor har jeg revet mig og plukket de to udsprungne blomster hos sorten ”Galahad”. Helt revet mig har jeg ikke, for den har et rigtig godt vækstår i år og har sat en masse blomsterstængler. Den blomstrer længe, og man kan endda få en ekstra blomstring i sensommeren, hvis den klippes ned efter afblomstring.

Det har jeg brugt i buketten

Silkepæoner ”Bowl of beauty”, Karl Rosenfield” og “Edulis superba”

Bonderose “Rosa plena”

Rose “Gertrude Jekyll”

Stor pimpinelle rosea

Stjerneskærm ”Burgundy Manor”

Slangeurt

Hvid jakobsstige

Ridderspore ”Galahad”

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.