Et fad med lys og alt godt fra haven

Date
okt, 17, 2022

Dette fad med lys og gode sager fra haven er meget let at lave. Man finder et fad og stiller en lyslanterne i midten. Jeg har brugt en hurricane af glas, men man kan også bruge en glasvase og stille et lys i.

Omkring lyset pyntes der med det, man har i haven. Det kan være blomster, som egner sig til at tørre på fad, pyntegræskar, frugter, nødder, grene, hyben, visne blade, frøstande og andet dekorativt.

Det har jeg brugt i dekorationen

Pyntegræskar

Hortensiablomster fra ”Little Lime” og ”Pink Annabelle”

Roser af sorten ”Herkules”

Små hyben fra rosenbusken ”Tumbling Waters”

Æblegrene med små forkrøblede æbler

Blomster fra prydoregano ”Herrenhausen”

Grønne frøstande fra hvide skærmliljer

Orange dahlia ”Pompon”. Når de visner, kan der fyldes op med friske dahlia eller andre farverige, friske blomster. De skal skiftes, da der ikke er vand i bunden af fadet. Roserne holder fint farven selvom de tørrer.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.