Skind i havens rum

Date
dec, 09, 2022

(Indlægget indeholder reklame)

Jeg har slidt mange lammeskind op i årenes løb. Nogle er blevet flade af at ligge i yndlingsstolen, hvor både mennesker og Sofus (Kat) slår sig ned. Andre er blevet møre af at ligge ude i havemøblerne i haven og er blevet fugtige. Det kan skind nemlig ikke tåle, for så går de fra hinanden. Man skal altid huske at få dem ind om aftenen, så regn og dug ikke gør dem våde. Det er det jeg af og til glemmer.

Jeg bruger mine skind, og der vil altid være behov for udskiftning. Og så må jeg indrømme, at jeg shopper skind, når jeg falder over smukke nuancer, fine krøller, blødhed, længde på ulden, skindets form osv. Jeg har svært ved at begrænse mig. Det gælder såvel planter og smukke krukker som skind.

Jeg faldt i staver ved en stand på Formland tidligere på året, hvor der var et stort udvalg af skind i alverdens former og farver. Det var især et skind med proptrække-krøller, der vakte min opmærksomhed. Forhandleren er https://www.misssyberg.com/. Da jeg hørte nærmere om, hvorfra skindene stammer, at der er fokus på dyrevelfærd og bæredygtighed, at forarbejdning af skindene giver høj kvalitet og blødhed – så besluttede jeg mig for at handle med dem.

På deres hjemmeside kan man læse meget mere om dette, og der er også en webshop med både skind og andre fine produkter lavet af skind.

Her ses nogle af de skind, jeg faldt for, og hvordan de bruges i haven.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.