Husk at se til georgineknoldene

Date
jan, 23, 2023

Det er sjældent at der er råd i mine georgineknolde, når de ligger til vinteropbevaring i trækasser under bordet i udhuset. Men i år var jeg for sent ude. En kasse fyldt med georgineknolde måtte jeg kassere, for de var alle smittet af råd.

Det var tydeligt at se, hvorfra smitten kom, for i midten af dem alle lå en gennemrådden knold.  De omkringliggende var delvis rådne, og dem ude i kanten af kassen var begyndt at vise tegn på råd.

Jeg fik delt de angrebne knolde og har beholdt de raske stykker. Nu ligger de til observation.

Jeg skal huske at kigge til dem alle hver uge indtil de i maj måned kommer i jorden.

januar 23, 2023

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.