På en gåtur i Mols Bjerge fandt jeg en smuk, knudret rod, der havde en flad underside og små huller på overfladen. Den kunne jeg hurtigt se ville være god at bygge en dekoration ovenpå. De små fordybninger på rodens overflade kan fyldes med løgplanter og blå anemoner, hvis løg og rødder er blevet omviklet med mos fra græsplænen.

Jeg har købt blå anemoner, vibeæg og perlehyacinter, der er fordelt ovenpå roden og ved siden af.

Dekorationen er arrangeret på et aflangt fad. Jeg har brugt elefanttråd til at fastgøre moskuglerne med anemoner og løgplanter til roden. Blade fra bregnen ”Engelsød” er stukket i moskuglerne og holder sig friske, for dekorationen holdes fugtig ved at moskuglerne vandes og jeg lader lidt vand ligge i bunden af fadet.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.