Man kan godt blive lidt mæt af gult. Påsken bød på buketter og dekorationer i gule farver. Lige nu er flere af havens bede dækket af påskeliljer i mange gule nuancer. Smukt er det, for det trækker solskin og varme ned i haven.

Midt imellem alt det gule står de mere dæmpede blomster og bliver helt væk. Det er de sarte pasteller i bordeaux, svag rosa, gammelrosa og creme. De hives frem fra havens bede til disse buketter, hvor de ikke overdøves af gult, men er sat sammen i matchende farver.

De 4 små buketter er arrangeret i flasker på stativ.

I buketterne er brugt:

Vibeæg

Påskeklokker i creme med pletter i midten i gammelrosa. De er ridset langs stilken, så de holder sig friske i flere dage.

Cremefarvede hyacinter med åbne blomster.

Rosa skilla

Lilla/rosa hulrodet lærkespore

Lyseblå vårkærminde som et dæmpet pift til buketten

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.