Det smukkeste i haven lige nu er æbleblomsterne. De hænger lige over hovedet på os, når vi går ned gennem haven til frugtlunden. Her dufter og her summer af bier.

Under frugttræerne har jeg lagt 100-vis af løg af sommerhvidblomme, der blomstrer samtidig med æbleblomsterne. De samler bund og top så smukt med sarte rosa og hvide farver. Til efteråret vil jeg købe endnu et stort parti sommerhvidblomme og fortsætte med at lægge dem under æbletræerne, for smukkere kan det ikke blive.

Ugens buket af æblegrene og sommerhvidblomme er arrangeret i en gammel syltekrukke, der ikke kan være mere velvalgt, for æbletræerne er over 100 år gamle.

Helle Troelsen

Leave a comment

Related Posts

Om Troensehaven

Helle Troelsen er havearkitekt og indehaver af Troensehaven. Troensehaven henvender sig til private haveejere, til offentlige og private virksomheder i hele landet, som søger en havearkitekt til design af haverum.

I samarbejde med Dorthe fra Levehaver.dk har jeg udviklet en ny app med mere end 3.500 planter, plantebeskrivelse, plantepleje og inspiration til design af bede. Du kan læse om appen her.
Kommende arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Jeg skriver både her og hos Jysk Fynske Medier om livet i haven. Meld dig til her og få seneste nyt.