For nogle uger siden bragte jeg en opskrift på syltede grønne tomater. Se opskriften her: https://troensehaven.dk/2020/11/02/syltede-groenne-tomater/
De er nu klar til at blive spist efter at have trukket i sukkerlage med krydderier i et par uger.
I denne opskrift på en burger, giver de syrlige tomater et dejligt og krydret pift til det fede andekød.
Der kan godt gå lang tid imellem, at jeg har lyst til burger. Brød og kød er en tand for tungt til mine smag. Selvom denne burger-variant også indeholder kød og brød, så giver spidskål og rødløg et dejligt, sprødt modspil.
Ingredienser til 8 burgere:
8 briocheboller
1 dåse Confit de Canard
1 lille, rødt spidskål
1 rødløg
Syltede grønne tomater med chili og peberrod
Sennepsdressing:
4 spsk. god mayonnaise
2 spsk. grovkornet sennep
1-2 spsk. akaciehonning
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du
Pil kødet fra anden og kasser det meste andefedt. Varm det op i en gryde og træk kødet fra hinanden, så det bliver til ”Pulled duck”. Smag til med salt og peber.
Skær løg og spidskål i tynde skiver.
Lun Brioche-bollerne i ovnen. Ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber.
Et glas med syltede grønne tomater stilles på bordet, hvor man bare kan frådse i de dejlige sager.